logo Transfersstrijken.nl  TRANSFERSSTRIJKEN.NL

Nieuw ScanNCut 840 van Brother
De zeer complete hobbyplotter ScanNCut van Brother biedt veel mogelijkheden in het snijden van afbeeldingen, maar kan deze ook scannen en snijden.

Wil je onze nieuwsbrief met nieuws en aanbiedingen ontvangen?
Meld je dan hier aan!

Nu ook op Facebook

    


Facebook Transfersstrijken Transfersstrijken

Dark Jet


printen voor transferpapierDark Jet is transferpapier voor een inktjetprinter en voor een donkere ondergrond. Dark Jet is geschikt voor alle gangbare textielsoorten. Het materiaal is tot 40°C wasbaar, bij voorkeur met de hand wassen. Gebruik nooit vloeibaar wasmiddel, wasverzachter of bleekmiddel. Doe de kleding niet in de wasdroger en laat het materiaal nooit chemisch reinigen!

Gebruiksaanwijzing

  • transferpapier voor donkere ondergrondDe afbeelding normaal printen. Niet in spiegelbeeld! Knip de afbeelding uit. Randen komen als witte rand op het shirt!
  • De temperatuurinstelling van de pers is belangrijk om een goed resultaat te bereiken. Voor Dark Jet is een constante temperatuur van 180°C gewenst. Laat de pers goed op temperatuur komen.
  • Zorg dat het te bedrukken materiaal glad ligt. Pers het afbeelding uitknippeneventueel eerst om resterend vocht te laten verdampen en om vouwen onder de transfers te voorkomen.
  • De drager (papierlaag) verwijderen.
  • Leg de transfers op het te bedrukken materiaal met de afbeelding naar boven en dek deze af met een teflonvel of bakpapier. Verwijder het bakpapier pas na afkoelen van de transfer om plakken te voorkomen.
  • drager vooraf verwijderenDe tijd van het persen moet goed zijn. Voor Dark Jet dient u 15-20 seconden voor een gelijkmatige middelhoge druk te zorgen. Pers niet te lang om verkleuring van de stof te voorkomen.
  • Laat het materiaal 24 uur rusten voor de eerste keer wassen. Was en strijk altijd met de binnenkant buiten.