logo Transfersstrijken.nl  TRANSFERSSTRIJKEN.NL

Nieuw ScanNCut 840 van Brother
De zeer complete hobbyplotter ScanNCut van Brother biedt veel mogelijkheden in het snijden van afbeeldingen, maar kan deze ook scannen en snijden.

Wil je onze nieuwsbrief met nieuws en aanbiedingen ontvangen?
Meld je dan hier aan!

Nu ook op Facebook

    


Facebook Transfersstrijken Transfersstrijken

Light Laser


Light Laser is transferpapier voor een laserprinter en voor een lichte ondergrond. Light Laser is geschikt voor een (gemengde) katoenen ondergrond, bijvoorbeeld t-shirts. Het materiaal is tot 30°C wasbaar. Gebruik nooit vloeibaar wasmiddel, wasverzachter of bleekmiddel. Doe de kleding niet in de wasdroger en laat het materiaal nooit chemisch reinigen!

Gebruiksaanwijzing

  • afbeelding in spiegelbeeldprinten voor transferpapierDe afbeelding in spiegelbeeld printen. Knip de afbeelding globaal uit.
  • De temperatuurinstelling van de pers is belangrijk om een goed resultaat te bereiken. Voor Light Laser is een constante temperatuur van 200°C gewenst. Light Laser is minder geschikt voor aanbrengen met een strijkijzer. De kleuren kunnen bij gebruik van een strijkijzer deels achterblijven op het papier.
  • afbeelding uitknippenZorg dat het te bedrukken materiaal glad ligt. Pers het eventueel eerst om resterend vocht te laten verdampen en om vouwen onder de transfers te voorkomen.
  • Leg de transfers op het te bedrukken materiaal met de afbeelding naar beneden en dek deze af met een teflonvel of bakpapier.
  • De tijd van het persen moet goed zijn. Voor Light Laser dient u 8-12 seconden voor een gelijkmatige redelijk hoge druk te zorgen.
  • De drager (papierlaag) verwijderen direct na het persen (hot peel).
  • Eventueel afgedekt met bakpapier nadrukken om losse randjes vast te zetten.
  • Laat het materiaal 24 uur rusten voor de eerste keer wassen. Was en strijk altijd met de binnenkant buiten.

afbeelding transferplaatje omlaagdrager transferplaatje verwijderentransferplaatje dolfijn