logo Transfersstrijken.nl  TRANSFERSSTRIJKEN.NL

Nieuw ScanNCut 840 van Brother
De zeer complete hobbyplotter ScanNCut van Brother biedt veel mogelijkheden in het snijden van afbeeldingen, maar kan deze ook scannen en snijden.

Wil je onze nieuwsbrief met nieuws en aanbiedingen ontvangen?
Meld je dan hier aan!

Nu ook op Facebook

    


Facebook Transfersstrijken Transfersstrijken

Transferpapier

Onderstaande gebruiksaanwijzingen zijn richtlijnen waaraan geen rechten ontleend kunnen worden. Transfersstrijken.nl is niet verantwoordelijk voor het verkeerd aanbrengen van transfers. Om van een goed resultaat verzekerd te zijn is het verstandig om eerst een proefopdruk op een lapje stof te maken. Gebruik nooit verschillende materialen door elkaar in verband met het verschil in de werkwijze voor het persen.

Let op: door de vele nieuwe technieken is niet elke printer geschikt voor transferpapier. Fabrikanten gebruiken telkens nieuwe technieken voor de printers. Het is onmogelijk om alle modellen en typen te testen. Raadpleeg daarom eerst de handleiding van uw printer of maak een testprint. Indien een testprint er niet goed uitziet, stop dan meteen. Waarschijnlijk is uw printer dan niet geschikt voor transferpapier.

 

transferpapier strijkijzerTransfersz transferpapier wordt met een strijkijzer opgebracht. Het shirt dient van katoen te zijn. Transfersz transferpapier wordt verkocht in verpakkingen van 5, 10 of 25 vellen A4. De gebruiksaanwijzing vindt u ook in de verpakking.
Transferpapier voor inktjetprinter/licht textiel
Transferpapier voor inktjetprinter/donker textiel


transferpapier transferpersLight Laser (voor lichte ondergrond en laserprinter)
Light Laser no back (voor lichte ondergrond en laserprinter, zonder achtergrond)
Light Laser 5* (voor lichte ondergrond van grover weefsel en laserprinter)
Dark Laser (voor donkere ondergrond en laserprinter)
Light Jet (voor lichte ondergrond en inktjetprinter)
Light Jet basic (voor lichte ondergrond en inktjetprinter)
Dark Jet (voor donkere ondergrond en inktjetprinter)